LAGRIMA DE OLIVA

авторська оливкова олія з Португалії

LAGRIMA DE OLIVA - жива енергія природи - збережена в LAGRIMA завдяки творчій енергії людини.

ЕНЕРГІЯ ПОРТУГАЛІЇ, НАЙЗАХІДНІШОЇ ЧАСТИНИ КОНТИНЕНТАЛЬНОЇ ЄВРОПИ

ПОРТУГАЛІЯ – оливкова країна, що розкинулась на південно-західній частині Піренейського півострова. Тут гори захищають оливкові гаї від холодних вітрів, родючі землі та середземноморське сонце наповнюють плоди оливи силою життя, повітря, напоєне сонцем та океаном, дарує особливий смак та характер.

ДАВНІ ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ

Вже понад 200 років давні португальські родини Freitas&Filhos займаються землеробством у самому серці Португалії. Старовинні традиції та сучасні технології гармонійно поєднані в ексклюзивний технологічний процес, де максимально збережені традиції виробництва живої оливкової олії.

УНІКАЛЬНІ ДАРИ ПРИРОДИ

LAGRIMA DE OLIVA – авторська оливкова олія, створена на середземноморській фермі LeopoldinoFreitas&Filhos. Це провідник, який тисячолітню енергію землі, сонця та океану переносить в організм людини і наповнює її силою, радістю, здоров'ям, красою, довголіттям. Енергія кожної краплі LAGRIMA DE OLIVA - для здорового та активного життя.

 

 

 
CityFarm
 

 

Lagrima de Oliva Basil

 

Рекомендовано для приготування соусів, маринадів та десертів, прекрасно з м'ясом, рибою, сиром та овочами, особливо вишукано доповнить салати.

 
 
 
 
 
 
 

LAGRIMA DE OLIVA BASIL - суміш олій оливкової Extra Virgin та соняшникової з сушеним листям та натуральною олією базиліку.

 
 
 
 
 

Додасть несподіваного шарму звичайним стравам. Наповнить їх енергією середземноморської кухні… енергією легенд Старого Світу … енергією Атлантичного океану …
Шедеврально проявиться в середземноморському салаті з огірком та динею.
 

 
 
 
 
CityFarm
 

 

Lagrima de Oliva Garlic

 

Рекомендовано для приготування соусів та маринадів, характерно доповнить страви з морепродуктами, духмяно проявиться як в холодних, так і в гарячих стравах.

 
 
 
 
 

LAGRIMA DE OLIVA GARLIC - суміш олій оливкової Extra Virgin та соняшникової з пластівцями та природним рослинним екстрактом часнику.

 
 
 
 
 
 
 

Зачарує характерною смаковою ноткою, здивує неперевершеним запашним настроєм вашої страви, подарує жадану гастрономічну насолоду.
Вишукано проявиться в приготуванні мідій в білому вині та креветок по-іспанськи.
 

 
 
 
 
CityFarm
 

 

Lagrima de Oliva Lemon

 

Рекомендовано для приготування соусів та маринадів, витончено лимонно проявиться в салатах, гармонійно підкреслить смак гарячих рибних страв.

 
 
 
 
 

LAGRIMA DE OLIVA LEMON - суміш олій оливкової Extra Virgin та соняшникової зі справжніми дольками та натуральною олією лимону.

 
 
 
 
 
 
 

Здивує своїм лимонним подихом… несподівано вразить оливково-лимонним смаком… ніжно доповнить страви вишуканим лимонним настроєм…
Рекомендовано для приготування соусів та маринадів, витончено лимонно проявиться в салатах, гармонійно підкреслить смак гарячих рибних страв.
 

 
 
 
 
CityFarm
 

 

Lagrima de Oliva Cayenne

 

Рекомендовано для приготування соусів та маринадів, для додавання пікантних ноток вишуканим салатам, для смаження м’яса та запікання барбекю.

 
 
 
 
 

LAGRIMA DE OLIVA CAYENNE - суміш олій оливкової Extra Virgin та соняшникової зі справжніми стручками червоного перцю та природним рослинним екстрактом перцю каєн.

 
 
 
 
 
 
 

Створена для пікантних ноток твоїх бажань, ідеально підходить саме тоді, коли нейметься додати трішечки гостринки..
Шедеврально-пікантно проявиться в приготуванні стейку зі свинини.
 

 
 
 
 
CityFarm
 

 

Lagrima de Oliva Natural Extra Virgin

 

Найбільш яскраво проявить себе в салатах та десертах, ідеально підійде до маринадів, риби та м'яса

 
 
 
 
 

Lagrima de Oliva Natural Extra Virgin – оливкова олія першого холодного пресування. Вершина олійного мистецтва, продукт з максимальною кількістю корисних речовин, що має легкий та м'який смак, без гіркоти, з яскравим ароматом трав та зеленого яблука.

 
 
 
 
 
 
 
 
CityFarm
 

 

Lagrima de Oliva Traditional Olive Oil

 

Саме цю олію рекомендовано для смаження м'яса, риби, овочів та для фритюру.

 
 
 
 
 

Lagrima de Oliva Olive Oil - суміш рафінованої (80 %) та першого холодного пресування (20 %) оливкових олій, що має дуже широке застосування для приготування гарячих страв.

 

 
 
 
 
 
 

Для поціновувачів рафінованих олій, гармонійно підкреслить інгредієнти салатів, неперевершено проявиться витонченим смаком та ніжним ароматом.