Cередземноморська кухня: креветки з лаймом
Cередземноморська кухня: креветки з лаймом
Cередземноморська кухня: креветки з лаймом

Cередземноморська кухня: креветки з лаймом

Беремо

  • Креветки королівські 4 шт
  • Масло вершкове 50 г
  • LAGRIMA DE OLIVA LEMON 3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком
 
 

Готуємо

Цедру лайму натерти на дрібній тертці.

Злегка розм'якшене масло розім'яти виделкою, додавши сіль, перець і цедру.

Креветки розрізати уздовж на 2 частини, викласти на деко, застелене фольгою, фольгу змастити LAGRIMA DE OLIVA LEMON.

Викласти на креветки приготоване раніше масло і запікати при 180°С 10 хв.

 

Поделиться

Другие рецепты