Cередземноморська кухня: мідії в білому вині
Cередземноморська кухня: мідії в білому вині

Cередземноморська кухня: мідії в білому вині

Беремо

  • Мідії 500 г
  • Вино біле сухе 100 г
  • Сир твердий 200 г
  • Вершки 100 г
  • Цибуля 1-2 шт.
  • LAGRIMA DE OLIVA GARLIC 3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком
 
 

Готуємо

Нашатковану цибулю злегка обсмажте на LAGRIMA DE OLIVA GARLIC.

Покладіть в цю суміш попередньо розморожені мідії, трохи потримайте їх на вогні і додайте вино.

Зачекайте поки вино наполовину випарується, додайте сир, петрушку і чорний мелений перець.

Коли сир розтане у вині, додайте вершки, доведіть їх до кипіння і зніміть з вогню.

 

Поделиться

Другие рецепты