КРЕВЕТКИ ПО-ІСПАНСЬКИ
КРЕВЕТКИ ПО-ІСПАНСЬКИ
КРЕВЕТКИ ПО-ІСПАНСЬКИ
КРЕВЕТКИ ПО-ІСПАНСЬКИ
КРЕВЕТКИ ПО-ІСПАНСЬКИ

КРЕВЕТКИ ПО-ІСПАНСЬКИ

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Креветки без голови - 5 шт
  • Масло вершкове - 50 г
  • Апельсин (кільцями) - 50 г
  • Гвоздика, аніс, фенхель сухий - по 2 г
  • Олія соняшникова Lagrima del Sol GARLIC - 20 г
  • Олія соняшникова Lagrima del Sol PEPPER - 20 г
  • Сіль, перець - за смаком

порції    2

 
 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

На розпеченій сковороді топимо масло вершкове, додаємо олію Lagrima del Sol GARLIC, викладаємо креветки, додаємо гвоздику, аніс, фенхель сухий. Смажимо 3 хв. Додаємо апельсин. Доводимо страву до готовності, близько 2 хв.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Викладаємо креветки на тарілку на дві часточки апельсина, поливаємо соусом з сковороди, потім додаємо 1-2 ч л Lagrima del Sol PEPPER

Поделиться

Другие рецепты