Головна
Концепт
Наші бренди
Контакти
ENG
RUS
РІЗОТТО по-імператорський з грибами шиітаке
ІНГРЕДІЄНТИ
Рис арборіо - 300 г
Шиітаке - 200 г
Масло сливочное - 130 г
Соняшникова олія Lagrima del Sol SHIITAKE- 1 ст л
Біле сухе вино - 200 мл
Курячий бульйон - 1,2 л
Сир - 100 г + 50 г
Зелена цибуля - 1 шт пухнаста
Часник - 2 зубчики
Сіль морська - за смаком
Перець чорний - за смаком
Бальзамічний крем – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Підготувати всі інгредієнти, цибулю дрібно нашаткувати. Сухі гриби промити і замочити в окропі на 15-20 хвилин, потім нарізати. Рис промивати не потрібно.
Розігріваємо в сотейнику вершкове масло і соняшникову олію та обсмажуємо цибулю і часник. Цибуля не повинна підсмажитися до скориночки, лишень стати м'якою.
Прибираємо з олії обсмажений часник, він більше не знадобиться. Висипаємо відразу весь рис і, помішуючи, готуємо близько 1 хвилини. Рис повинен просочитися олією.
Вливаємо в рис вино, продовжуємо безперервно помішувати. Чекаємо, поки рис повністю вбере вино.
Додаємо гарячий бульйон порціями. Вливаємо два ополоника бульйону і перемішуємо, поки він не вбереться, так повторюємо, поки бульйону не залишиться половина. Додаємо до рису гриби і продовжуємо додавати бульйон і перемішувати.
Як тільки бульйон закінчиться, додаємо 100 г сиру, солимо і перчимо, все швидко перемішуємо.
Посипаємо сиром, що залишився і подаємо до столу. За бажанням можна додати зелені.
Поделиться
Другие рецепты
Cередземноморська кухня: мідії в білому вині
Cередземноморська кухня: креветки з лаймом
Cередземноморська кухня: томатний суп-пюре
Салат з огірком та динею
СВИНЯЧІ РЕБЕРЦЯ у гострому соусі
КРЕВЕТКИ ПО-ІСПАНСЬКИ
ТОПІНАД ЗІ СМАКОМ СПОГАДІВ
СТЕРЛЯДЬ, зачарована під ікряним соусом
Предупреждение о содержании!
Это видео может оказаться неприемлемым для некоторых пользователей.
Чтобы продолжить, вы должны подтвердить, что вам уже исполнилось 18 лет.
Да, мне уже исполнилось 18 лет
Мне меньше 18 лет