СТЕРЛЯДЬ, зачарована під ікряним соусом
СТЕРЛЯДЬ, зачарована під ікряним соусом
СТЕРЛЯДЬ, зачарована під ікряним соусом

СТЕРЛЯДЬ, зачарована під ікряним соусом

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Стерлядь – 1 шт
  • Вершки – 0, 5 л
  • Борошно – 1 ст л
  • Лимон – 1 шт
  • Вершкове масло – 10 г
  • Олія соняшникова Lagrima del Sol LEMON – 30 г
  • Вино сухе біле – 50-60 г
  • Ікра червона
  • Кріп, сіль, перець - за смаком

 

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Основне блюдо:

  • Стерлядь помити, почистити, посолити, поперчити, фарширувати дольками лимона - маринувати 30 хв
  • Підготовлену стерлядь викласти на деко на фольгу, полити олією Lagrima del Sol LEMON, можна трішечки додати вершкового масла
  • Відправити стерлядь в розігріту до 180 ° С духовку
  • Випікати 20 хв

Соус:

  1. Змішати вершки з борошном, посолити, поперчити, відправити на вогонь густіти, постійно помішувати
  2. Як вершки трохи загустіють, додати вино і сік 1 \ 2 лимона, постійно помішувати
  3. Через 5 хв додати мілко порізаний кріп
  4. Уварювати соус до потрібної густоти
  5. Остудити до теплого
  6. Перед подачею додати червону ікру

 

Поделиться

Другие рецепты