Головна
Концепт
Наші бренди
Контакти
ENG
RUS
СТЕРЛЯДЬ, зачарована під ікряним соусом
ІНГРЕДІЄНТИ
Стерлядь – 1 шт
Вершки – 0, 5 л
Борошно – 1 ст л
Лимон – 1 шт
Вершкове масло – 10 г
Олія соняшникова Lagrima del Sol LEMON – 30 г
Вино сухе біле – 50-60 г
Ікра червона
Кріп, сіль, перець - за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Основне блюдо:
Стерлядь помити, почистити, посолити, поперчити, фарширувати дольками лимона - маринувати 30 хв
Підготовлену стерлядь викласти на деко на фольгу, полити олією Lagrima del Sol LEMON, можна трішечки додати вершкового масла
Відправити стерлядь в розігріту до 180 ° С духовку
Випікати 20 хв
Соус:
Змішати вершки з борошном, посолити, поперчити, відправити на вогонь густіти, постійно помішувати
Як вершки трохи загустіють, додати вино і сік 1 \ 2 лимона, постійно помішувати
Через 5 хв додати мілко порізаний кріп
Уварювати соус до потрібної густоти
Остудити до теплого
Перед подачею додати червону ікру
Поделиться
Другие рецепты
Cередземноморська кухня: мідії в білому вині
Cередземноморська кухня: креветки з лаймом
Cередземноморська кухня: томатний суп-пюре
Салат з огірком та динею
СВИНЯЧІ РЕБЕРЦЯ у гострому соусі
КРЕВЕТКИ ПО-ІСПАНСЬКИ
ТОПІНАД ЗІ СМАКОМ СПОГАДІВ
РІЗОТТО по-імператорський з грибами шиітаке
Предупреждение о содержании!
Это видео может оказаться неприемлемым для некоторых пользователей.
Чтобы продолжить, вы должны подтвердить, что вам уже исполнилось 18 лет.
Да, мне уже исполнилось 18 лет
Мне меньше 18 лет