порції 4
Відварити на повільному вогні протягом 1.5 години до м'якого стану, в доведеному до смаку бульйоні. Частину бульйону ми використаємо для соусу. Головна складова страви - це соус!
Бульйон (в якому варилися ребра) 400гр.
На разогретое в сковороде смеси масел, выкладываем мелко порезанные овощи и обжариваем до золотистого цвета. После чего добавляем бульон и оставляем тушить до того состояния пока овощи не станут мягкими и бульон не выкипит на 70 %.
После чего в соус добавляем:
Все проварюємо протягом 2-3 хвилин і перебиваємо в блендері в однорідну масу. Після чого знову доводимо до кипіння і уварюємо до густої консистенції соусу. На виході у вас повинно вийти 400-500 г соусу, на 4-5 порцій м'яса. Попередньо приготовані і охолоджені ребра обсмажуються на грилі або сковороді, до золотистого кольору.
Кулінарним пензликом змащуються соусом і запікаються в духовці 10-15 хвилин до готовності при 180 С. У процесі запікання змащуються соусом 2-3 рази.